Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesEigenschappen
Download een 360° afbeelding
Download een 360° afbeelding
Deze week bijgewerkt

Toestemmingen

Taak

Kijker

Bewerker

Project Admin

Organisatie Admin*

Download 360° afbeeldingen

Overzicht

Het downloaden van een 360° afbeelding biedt je een jpg van je actuele gezichtsveld.

Download een afbeelding

  1. Surf naar de opname.

  2. Aan de bovenkant van je opname klik je op 'Download 360° afbeelding'.

  3. De afbeelding wordt naar je computer gedownload.

    • Dit jpg-bestand kan nu aan e-mails worden toegevoegd, ingevoegd worden in persoonlijke rapporten, gedeeld worden met niet-leden van OpenSpace, enz.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met het OpenSpace Support-team via support@openspace.ai.

Was dit een antwoord op uw vraag?