Een 360-video-opname verwijderen

Stappen voor het verwijderen van OpenSpace 360-video-opnames op je projecten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Toestemmingen

Taak

Kijker

Bewerker

Project Admin

Organisatie Admin

Verwijder je opname

Verwijder een opname

Zo verwijder je een 360-video-opname

1. Klik op de titel van je project in OpenSpace op het web.

2. Navigeer naar je opnamelijst.

3. Klik op het prullenbakpictogram naast de opname die je wilt verwijderen.

4. Selecteer 'Verwijderen' in het bevestigingsvenster om te bevestigen. (Selecteer 'Annuleren' als je je verwijderingsverzoek wilt annuleren).

Veelgestelde vragen

1. Wat als ik per ongeluk een opname verwijder?

• Neem contact op met OpenSpace Support om te vragen of we je opname opnieuw kunnen publiceren. (Omdat het verwijderingsproces geen onderliggende gegevens verwijdert, kunnen we verwijderde opnames opnieuw publiceren.).

2. Wat gebeurt er met Field Notes die zijn gekoppeld aan een verwijderde opname??

• De Field Notes blijven deel uitmaken van het project, maar de locatie wordt gewijzigd naar in behandeling.

3. Kan ik andere opnametypes verwijderen?

• Nee, op dit moment zijn 360-video's het enige type opnames dat je kunt verwijderen. Als je een functie voor het verwijderen van andere opnametypes wilt aanvragen, neem dan contact op met je accountmanager of ons ondersteuningsteam.

4. Waarom zie ik het prullenbakpictogram niet naast mijn 360-video-opname??

• Als de opname nog in de verwerkingsfase is, is het prullenbakpictogram pas beschikbaar als dat klaar is. Als je hem onmiddellijk moet verwijderen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

IAls je nog vragen hebt, neem dan contact op met het OpenSpace Support-team via support@openspace.ai.