Alle collectiesIntegraties
ACC Build-integratie inschakelen voor jouw OpenSpace-project
ACC Build-integratie inschakelen voor jouw OpenSpace-project
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Toestemmingen

OpenSpace-toestemmingen

Taak

Kijker

Bewerker

Project admin

Organisatie Admin

ACC Build inschakelen

ACC Build-toestemmingen

• Accountbeheerder om OpenSpace Feature App te installeren in ACC Build Apps

• Projectbeheerder om OpenSpace-project te integreren in ACC Build

Setupinstructies

De volgende stappen zijn vereist om de ACC Build-integratie in te schakelen:

Verbind organisaties

• Verbind Autodesk met jouw OpenSpace-account:

• Indien je al ingelogd bent bij OpenSpace met de Autodesk SSO-inloggegevens, ga dan naar beneden naar: De OpenSpace-app installeren.

• Indien je nog niet ingelogd hebt, ga dan naar het gewenste project in OpenSpace en selecteer Projectinstellingen in het linker navigatiemenu:

• Selecteer Inloggen naast Autodesk Construction Cloud.

• Voer je Autodesk-gegevens in.

• In de integratiebox staat nu Verbinden.

• Installeer de OpenSpace-app:

• Log in bij je ACC-account.

• Selecteer de organisatie waarmee u wilt integreren.

• Selecteer Accountbeheer in het dropdownmenu linksboven.

• Klik opApps in de linkerzijbalk.

• Optioneel: Herhaal voor andere ACC-organisaties die je met OpenSpace wilt integreren. De OpenSpace-app moet geïnstalleerd zijn voor iedere ACC-account waarmee je wilt integreren.

Verbind projecten

• Ga terug naar het tabblad Integraties in de OpenSpace Projectinstellingen.

• Klik op de knopVerbinden in de Autodesk Construction Cloud-tegel.

• Uit de 'Selecteer een Autodesk Construction Cloud-project" popupbox, klik je op het dropdownmenu om het project te kiezen.

• Selecteer Verbinden.

• Je hebt het Autodesk-project verbonden.