Overzicht
Als je over de juiste machtigingen beschikt, kun je je eigen 360°-video-opnamen verwijderen.
Machtigingen
| Taak | Kijker | Bewerker | Sitebeheerder | Organisatiebeheerder |
| Je opname verwijderen | ✓ | ✓ | ✓ | |
| Elke opname verwijderen | ✓ | ✓ |
Een 360°-video-opname verwijderen
- Klik in OpenSpace op het web op de titel van je project.
- Ga naar de lijst met opnamen.
- Klik op het prullenbakpictogram naast de opname die je wilt verwijderen.
- Selecteer in de bevestigingspop-up ‘Verwijderen’ om te bevestigen. (Selecteer ‘Annuleren’ als je je verwijderingsverzoek wilt annuleren.)
Veelgestelde vragen
Wat moet ik doen als ik per ongeluk een opname verwijder?
Neem contact op met OpenSpace Support om te vragen of we je opname opnieuw kunnen publiceren. (Omdat het verwijderingsproces geen onderliggende gegevens verwijdert, kunnen we verwijderde opnamen opnieuw publiceren.)
Wat gebeurt er met veldnotities die aan een verwijderde opname zijn gekoppeld?
De veldnotities blijven onderdeel van het project, maar de locatie wordt gewijzigd in ‘in behandeling’.
Kan ik andere typen opnamen verwijderen, zoals 360°-foto’s?
Op dit moment niet; 360°-video’s zijn het enige type opnamen dat je kunt verwijderen. Als je een functie wilt aanvragen voor het verwijderen van andere typen opnamen, neem je contact op met je accountmanager of ons Support-team.
Waarom zie ik het prullenbakpictogram niet naast mijn 360°-video-opname?
Als de opname nog wordt verwerkt, is het prullenbakpictogram pas beschikbaar wanneer de verwerking is voltooid. Als je de opname onmiddellijk moet verwijderen, neem je contact op met ons Support-team.
Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met het OpenSpace Support-team via support@openspace.ai.
Opmerkingen
0 opmerkingen
Artikel is gesloten voor opmerkingen.