Overzicht
Met een gedeelde map kunt u kopieën van opnamen opslaan, zodat u kunt beperken wie welke opnamen kan zien. Gedeelde mappen bieden ook openbare links wanneer deze zijn ingeschakeld, zodat iedereen de gegevens in de gedeelde map kan bekijken zonder in te loggen bij OpenSpace.
Machtigingen
| Taak | Viewer | Editor | Site Admin | Org Admin |
| Een gedeelde map maken | ✓ | ✓ | ||
| Leden van een gedeelde map beheren | ✓ | ✓ | ||
| Een opname naar een gedeelde map verplaatsen | ✓ | ✓ | ||
| Een opname uit een gedeelde map verwijderen | ✓ | ✓ |
Een gedeelde map maken
- Selecteer Gedeelde mappen in het linkerpaneel binnen een project.
- Klik op Nieuwe map.
- Geef de map een naam in het pop-upvenster in het midden van het scherm.
- Klik op de blauwe knop Maken.
Leden van een gedeelde map beheren
Elke gebruiker die Org Admin is, wordt automatisch aan de gedeelde map toegevoegd en kan niet worden verwijderd, tenzij diens machtigingen worden verlaagd. U kunt de leden van een gedeelde map op twee (2) manieren beheren.
Leden toevoegen vanuit de lijst met gedeelde mappen
- Klik in de lijst met gedeelde mappen op de drie verticale puntjes.
- Selecteer Leden bewerken.
- De ledenlijst voor de gedeelde map wordt in het midden van het scherm weergegeven.
- Voeg het e-mailadres toe en wijs de gebruiker de machtiging Viewer of Site Admin toe.
- Viewer kan alleen opnamen in de gedeelde map bekijken.
- Site Admin beheert wat aan de gedeelde map wordt toegevoegd.
- Selecteer Uitnodigen.
Leden toevoegen vanuit de gedeelde map
- Selecteer Map openen.
- Klik rechtsboven op Leden bewerken of linksonder op het pictogram met de veiligheidshelm; met beide opties wordt de ledenlijst weergegeven.
- Voeg het e-mailadres toe en wijs de gebruiker de machtiging Viewer of Site Admin toe.
- Viewer kan alleen opnamen in de gedeelde map bekijken.
- Site Admin beheert wat aan de gedeelde map wordt toegevoegd.
- Selecteer Uitnodigen.
Een opname naar een gedeelde map verplaatsen
- Zoek in de opnamelijst van de 360-viewer de opname die u wilt delen.
- Selecteer het mappictogram rechtsboven in het opnamevak.
- Klik op de cirkel naast de naam van de map waarmee u de opname wilt delen.
- U kunt slechts één gedeelde map tegelijk selecteren.
- Selecteer Kopiëren.
Een opname uit een gedeelde map verwijderen
- Ga naar de gedeelde map.
- Selecteer 360-viewer.
- Klik op het cirkelpictogram rechtsboven in het opnamevak.
- Selecteer Verwijderen.
Veelgestelde vragen
Hoe weten leden wanneer een opname aan een gedeelde map wordt toegevoegd?
Viewers en Site Admins ontvangen een e-mailmelding wanneer een nieuwe opname aan een gedeelde map wordt toegevoegd.
Kan ik een 3D-scan aan een gedeelde map toevoegen?
Op dit moment niet; 3D-scans worden niet ondersteund in gedeelde mappen.
Waarom zie ik geen Field Notes bij de opname die ik aan een gedeelde map heb toegevoegd?
Field Notes worden momenteel niet naar de gedeelde map gekopieerd. Als u een functieaanvraag wilt indienen, neem dan contact op met het Support-team via de onderstaande contactgegevens.
Als ik een lid uitnodig voor een gedeelde map, kan diegene dan iets anders in het project zien?
Een lid dat toegang heeft tot een gedeelde map, krijgt geen toegang tot het volledige project.
Volgende
Openbare links naar gedeelde mappen
Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met het OpenSpace Support-team via support@openspace.ai.
Opmerkingen
0 opmerkingen
Artikel is gesloten voor opmerkingen.