Alle collectiesCameras
Ondersteunde mobiele apparaten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als het om je mobiele apparaat gaat, zijn de belangrijkste factoren stabiliteit van de verbinding, gebruiksgemak en algehele stabiliteit van het besturingssysteem. Daarom volgen hier onze aanbevelingen*:

Mobiele Apple-apparaten

Voor iPhones en iPads raden we je aan modellen te kiezen die in 2020 of later zijn uitgebracht. Voor iPhones kun je het beste een model met een groot scherm kiezen: iPhone 12 of nieuwer. Pro-iPhones zijn geschikt voor LiDAR, waardoor je de mogelijkheid hebt om onze 3D-scanfunctie te gebruiken. Update elk Apple-apparaat altijd naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS.

Mobiele Android-apparaten

We ondersteunen ook Android-apparaten. Kies voor Samsung-toestellen die Android 11+ draaien of ondersteunen. Kies voor Google toestellen die Android 11+ draaien of ondersteunen. We raden geen andere merken aan - gebruik ze op eigen risico.

*Werking is niet gegarandeerd op alle apparaten.

Volgende stappen: download de OpenSpace-opname-app.