Je 360-video uploaden - Mobiel uploaden

Foto's uploaden met je mobiele apparaat

Overzicht

Om toegang te krijgen tot deze functie moet je updaten naar de meest recente versie van de mobiele app. iPhone-gebruikers kunnen de app downloaden en/of bijwerken via de App Store. Android-gebruikers kunnen de app downloaden en/of bijwerken via de Google Play Store.

Houd er rekening mee dat als je veel opnames op meerdere verdiepingen hebt gemaakt, er veel gegevens geüpload moeten worden (lange looptijden), je een slechte mobiele dataverbinding hebt of om welke andere reden dan ook, dat je je opnames altijd kunt uploaden via de traditionele methode door de camera op je computer aan te sluiten en de knop Desktop Sync-app te gebruiken.

1.Stop met opnemen: Druk op de rode 'Stop' rechtsboven in de app zodra je klaar bent met je opname.

2. Tik op 'Video uploaden': Dit zal nu je opname synchroniseren met OpenSpace via je mobiele apparaat.

• Als je nog een verdieping of verdiepingen wilt vastleggen voordat je gaat uploaden, kun je op 'Nog een 360-video toevoegen' tikken. Zodra alle opnames zijn gemaakt, kun je ze openen om het uploadproces te starten door op 'Mijn recente 360-video's' op de startpagina te tikken.

3. Selecteer je opname(s): je kunt 1 of meerdere opnames selecteren die je wilt uploaden door op het selectievakje in de rechterbovenhoek van de opname te tikken.

4. Tap 'Upload (x) geselecteerde video('s)'

Dit start het overdrachtsproces, waarbij de opname van de camera naar je apparaat wordt verplaatst.

Opmerking: om deze stap sneller te laten verlopen kun je naar de instellingen van de mobiele app van OpenSpace gaan en Automatische overdracht aanzetten. Als je dit doet, worden je 360-video's automatisch overgezet naar je telefoon nadat je een opname hebt gemaakt.

5. Kies tussen uploaden met mobiele data of wifi.

• Voor snellere uploads raden we aan je apparaat te verbinden met wifi en dan je opnames te uploaden. We raden aan om opnames van meer dan 10 minuten te uploaden via de Desktop Sync-app.

• Nadat je hebt gekozen tussen mobiele data of wifi, wordt de opname geüpload naar de OpenSpace-cloud.

6.Gefeliciteerd, het uploaden is voltooid!

• IAls het uploaden is gelukt, verschijnt er een pop-up met de tekst 'Upload voltooid'.

• Vanaf hier kun je een andere opname selecteren om te uploaden, of druk op de pijlknop in de linkerbovenhoek van de app om terug te keren naar het hoofdscherm.