Je 360°-video uploaden - Desktop Sync App

Zo upload je je gegevens automatisch kmet de OpenSpace Desktop Sync App.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vereiste

Om je 360 video te uploaden met de Desktop Sync App, moet je een betaald contract hebben met OpenSpace.

Overzicht

Hoewel OpenSpace mobiel uploaden in onze app aanbiedt, geeft je misschien de voorkeur aan uploaden via de computer met onze Desktop Sync App, vooral als je veel opnames moet uploaden, je opnames lang zijn of je een slechte mobiele dekking hebt.

Upload 360-video's

1. Download de OpenSpace Sync App voor jouw regio.

2. Terwijl de OpenSpace Sync aApp geopend is, zet je je camera aan en sluit je de camera aan op je computer via een USB-kabel. Je bestanden worden automatisch geüpload. De toepassing ziet er als volgt uit:

3. Dat is alles! Als de voortgangsbalk is voltooid, betekent dit dat OpenSpace al je bestanden heeft ontvangen en dat we je opnames aan het verwerken zijn.

• Tips voor gebruikers van Insta360:

• De camera kan niet worden gemonteerd als er een batterijpictogram naast de USB-poort staat! Gebruik een andere poort als dit het geval is.

• Camera's moeten in desktopmodus worden gezet voordat ze verbinding kunnen maken met een pc.:

• Als je een ​Insta360 ONE RS gebruikt:

• Zet de camera aan.

• Veeg naar beneden om het snelmenu te openen. Veeg naar links en tik op het instellingenpictogram, vervolgens op 'Algemeen', 'USB-modus' en ten slotte op 'U-schijfmodus'.

• Als je een Insta360 One X2 gebruikt:

• Zet de camera aan terwijl hij NIET op een pc is aangesloten.

• Veeg naar beneden om het snelmenu te openen. Veeg naar links en tik op het instellingenpictogram, vervolgens op 'Algemeen', 'USB-modus' en vervolgens op 'Bureaubladmodus'.

• Je kunt ook een handleiding vinden in deze ondersteuningsvideo voor Insta360. (Begint op 0:08 en eindigt op 0:35.)

• Tips voor Ricoh-gebruikers:

• De camera's vereisen een 3.0 USB-poort voor aansluiting op de computer.

Veelgestelde vragen

1. Wat moet ik doen als ik van mijn bedrijf geen app op mijn computer mag installeren??

• Als je de camera op je computer kunt aansluiten, neem dan contact op met OpenSpace Support om deel te nemen aan onze bèta voor de OpenSpace Web Uploader, zodat we kunnen bespreken of deze functie op jouw project kan worden ingeschakeld.

2. Wat moet ik doen als mijn bedrijf niet toestaat dat ik een apparaat aansluit op de USB-poorten van mijn werkcomputer?

• Je kunt ons artikel over uploaden via mobiel bekijken: Jew 360-video uploaden - Mobiel uploaden.