Alle collectiesProjectbeheer
Offline Deliverable

Organisatie Admin

Offline Deliverable aanvragen

Offline Deliverable downloaden

Bekijk Offline Deliverable zodra lokaal opgeslagen*

*Zodra je Offline Deliverable lokaal op jouw server is opgeslagen, kan iedereen met toegang tot het bestand de projectgegevens bekijken.

Vereisten

• OpenSpace kan een Offline Deliverable leveren voor een project dat klaar is om afgesloten te worden of dat al afgesloten is.

• Een Project Admin of hoger moet de Offline Deliverable aanvragen en de download uitvoeren.

Overzicht

Een Offline Deliverable is een bestand van een OpenSpace-project dat je lokaal op jouw server kunt opslaan. Ze kunnen worden gebruikt voor afsluitende documentatie of pakketten: de projectgegevens kunnen door iedereen met toegang tot de bestanden worden bekeken. Offline Deliverables omvatten je 360° videowandelingcaptures, 360° foto's en Field Notes in relatie met 360° videowandelingen.

Hoe vraag je een Offline Deliverable aan?

• Project Admins of hoger kunnen Offline Deliverables aanvragen. Het project moet afgesloten of klaar voor afsluiting zijn.

• Let op: Indien het project niet afgesloten is, zal Support het project afsluiten wanneer er een Offline Deliverable-aanvraag wordt gedaan.

• Je kunt per project één Offline Deliverable aanvragen.

Om je aanvraag in te dienen:

• Stuur een e-mail naar support@openspace.ai met een link naar het afgesloten project waarvoor je de Offline Deliverable wilt aanvragen.

• OpenSpace zal je vervolgens terugmailen met een bevestiging van je aanvraag.

• Wanneer de Offline Deliverable compleet is, zal Support je per e-mail een link naar je Offline Deliverable sturen. Houd er rekening mee dat dit proces 48 uur kan duren, afhankelijk van de grootte van het project.

Je Offline Deliverable downloaden en bekijken

Afhankelijk van de grootte van de Offline Deliverable zal de via de e-mail ontvangen link een van de volgende opties tonen:

• Als jouw deliverable een enkel bestand is van minder dan 50 GB, dan zul een je Klik hier-link aantreffen.

• Als jouw deliverable groter dan 50 GB is, dan zul je links ontvangen naar meerdere bestanden van ieder ongeveer 50 GB, gesorteerd op datumbereik.

Jouw bestand(en) downloaden

• Klik op de enkelvoudige link of op een van het gewenste datumbereik om de download van het zipbestand te beginnen. N.B.: De downloadtijd zal variëren afhankelijk van de grootte van het bestand, je internetsnelheid en de downloadcapaciteiten van jouw apparaat.

• Zodra de download voltooid is, klik je op de rechtermuisknop en selecteer je Alles uitpakken.

• Na het selecteren van Alles uitpakken zul je gevraagd worden om een uitpaklocatie. Nadat je die hebt opgegeven, klik je op Uitpakken.

• Zodra het bestand is uitgepakt, ga je naar de uitgepakte map.

• Open het Chrome-pictogram index.html.

• N.B.: Open niet de andere mappen in de Offline Deliverable: deze onbewerkte gegevens zijn los niet bruikbaar.

• De Offline Deliverable zoekparameters zijn nu beschikbaar.

• Selecteer de naam van de sheet > Gewenst jaar (indien van toepassing) > Maand > Datum.

• Klik op Openen.

• Je kunt nu de 360-video en/of 360-foto's bekijken

• N.B.: Aangezien dit een offlineweergave is, zul je niet dezelfde afspeelopties zien als op de OpenSpace-website.

Veelgestelde vragen

1. Wat als ik niet genoeg opslagruimte op mijn lokale apparaat heb?

• Je kunt je Offline Deliverable naar een externe harde schijf downloaden of voor een alternatieve oplossing contact opnemen met jouw IT-team.

2. Wat is de link end-of-project.csv in de rechterbovenhoek?

1. Hiermee download je een csv-bestand met een lijst van de Offline Deliverable zipbestanden, hetgeen nuttig kan zijn voor het filteren van gegevens als je tientallen zipbestanden hebt.

3. Wat als ik voor één project meerdere Offline Deliverables nodig heb?

1. Voor een extra bedrag kun je meerdere of terugkerende Offline Deliverables aanvragen. Nee

IAls je nog vragen hebt, neem dan contact op met het OpenSpace Support team via support@openspace.ai.